Ziet u een ingrijpende verhuizing of verbouwing (nog) niet zitten, maar heeft u wel plannen met uw onderneming waarvoor u extra ruimte nodig heeft? Dan bent u bij Mezzanine.nl aan het juiste adres! Wij creëren op een flexibele manier extra inpandige ruimte voor u. Omdat het een constructie betreft die inpandig opgezet wordt is een verhuizing of verbouwing niet nodig. Met een mezzaninevloer van Mezzanine.nl haalt u het maximale rendement uit uw bedrijfspand!

Waarom Mezzanine.nl?

Onze specialisten zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in verschillende onderdelen van mezzaninevloeren. Zo bestaat ons team uit experts voor het ontwerpen, het produceren, het opbouwen en het schoonhouden van mezzanine. Deze specialisten werken nauw samen om u de beste oplossingen te kunnen bieden. Bovendien staan de wensen van de opdrachtgever bij ons altijd centraal. Onze adviseurs gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden die een mezzanine vloer u oplevert. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

De mogelijkheden van mezzanine

Een mezzanine vloer is een duurzame investering. Deze tussenvloer wordt gebouwd uit metalen profielen en brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Zeer licht, maar wel in staat grote gewichten te dragen
  • Geheel op maat gemaakt
  • Vele technische mogelijkheden dankzij unieke koudgewalste profielen
  • Toepassing van systeemperforatie ofwel honingraatgat

Contact

Bent u benieuwd wat een mezzaninevloer u gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Ook kunt u de gratis brochure downloaden met handige informatie over onze etagevloersystemen. Schroom bovendien niet om contact met ons op te nemen. Onze experts bespreken graag samen met u de diverse mogelijkheden voor uw opslagprobleem!

Facebooklinkedinyoutube