Heeft u uw magazijn, werplaats of kantoor op de meest efficiënte manier ingericht? Of kunt u wellicht wel wat hulp gebruiken van een specialist? Mezzanine.nl biedt u de mogelijkheid om binnen een handomdraai extra inpandige ruimte te creëren. Onze mezzaninevloeren zijn zeer efficiënt, overzichtelijk en bovendien erg duurzaam! Of u nu een verhoging van uw showroom wilt of extra ruimte voor uw medewerkers, de oplossingen van Mezzanine.nl zijn geschikt voor iedere branche!

Nieuwe mezzaninevloer zonder verhuizing

Een groot voordeel van een mezzaninevloer is dat een verbouwing of verhuizing niet nodig is. Onze experts zijn erin gespecialiseerd om de onbenutte ruimte in uw bedrijfspand optimaal in te zetten zonder dat daarvoor ingrijpende veranderingen nodig zijn. Een mezzanine vloer kan soms zelfs leiden tot een verdubbeling van uw inpandige ruimte. U zult versteld staan van het verbluffende resultaat!.Een mezzaninevloer is bovendien gemakkelijk te demonteren en/of uit te breiden en daarom ook met het oog op de toekomst een zeer geschikt vloersysteem.

De voordelen van een mezzaninevloer

De etagevloersystemen van Mezzanine.nl zijn voor elk doeleinde geschikt. Dat komt door de diverse mogelijkheden van een mezzaninevloer:

  • Uitgerust met een honingraat gatenpatroon
  • Leidingdoorvoer mogelijk zonder hoogteverlies
  • Extra stevigheid door koudgewalst profiel
  • Overspanning tot 12 meter
  • Draagvermogen tot 3500 kilo per m2
  • Automatisch instelbare profileerlijnen

Contact

Bent u benieuwd wat mezzaninevloeren kunnen betekenen voor uw onderneming? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! De specialisten van Mezzanine.nl staan u graag te woord. Ook kunt u de gratis brochure downloaden en een vrijblijvende offerte aanvragen. Mezzanine.nl helpt u verder!

Facebooklinkedinyoutube