Heeft u plannen met uw onderneming waarvoor u extra ruimte nodig heeft? En ziet u een ingrijpende verhuizing of verbouwing (nog) niet zitten? Dan biedt Mezzanine.nl de oplossing! Met een mezzanine vloer creëert u op een flexibele manier extra inpandige ruimte. Omdat het een constructie betreft die inpandig opgezet kan worden hoeft u niet te verhuizen of te verbouwen. Haal het maximale rendement uit uw bedrijfspand met een mezzanine vloer van Mezzanine.nl!

De mogelijkheden van mezzanine

Een mezzanine vloer is een duurzame investering. Deze tussenvloer wordt gebouwd uit metalen profielen en is zeer licht, maar kan wel een groot gewicht dragen. Mezzanine.nl maakt uw mezzanine vloer geheel voor u op maat zodat u de maximale ruimte in uw kantoor, werkplaats, magazijn of woning kunt benutten. Bovendien biedt een mezzanine vloer vele technische mogelijkheden dankzij de unieke koudgewalste profielen. Via de systeemperforatie (ook wel honingraatgat) kunnen leidingen worden aangebracht voor onder meer elektra, water en perslucht.

De service van Mezzanine.nl

Onze specialisten zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in verschillende onderdelen van mezzanine. Die onderdelen zijn:

  • Het ontwerpen van mezzanine
  • Het produceren van mezzanine
  • Het opbouwen van mezzanine
  • Het schoonhouden mezzanine

Om u de beste oplossingen te kunnen bieden werkt ons team nauw samen. Bovendien staan de wensen van de opdrachtgever bij ons altijd centraal. Onze adviseurs gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden die een mezzanine vloer u oplevert!

Contact

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Ook kunt u de gratis brochure downloaden met handige informatie over onze etagevloersystemen. Wilt u de mogelijkheden voor een mezzanine vloer met ons bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord!

Facebooklinkedinyoutube