Bent u al bekend met de term mezzaninevloer? Hiermee creëert u extra ruimte in uw magazijn of bedrijfspand. Wellicht kent u het onder andere benamingen zoals tussenvloer, etagevloer, entresolvloer of systeemvloer. Op deze manier bespaart u ruimte én geld. Wij vertellen u graag meer over onze aantrekkelijke mezzanine prijs.

Wat maakt de mezzanine prijs aantrekkelijk?

In vergelijking met een dure verbouwing of verhuizing, zijn de kosten die een mezzaninevloer met zich meebrengt veel lager. De prijs van een vloer varieert. Het hangt namelijk onder andere af van het materiaalsoort dat voor de vloer is gebruikt. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit vloer tegen een zeer scherpe prijs. De mezzaninevloer is voorzien van een CE-keurmerk en voldoet aan de vastgestelde veiligheidseisen. Aspecten die van invloed zijn op de prijs van een mezzaninevloer zijn het draagvermogen en de kolomafstanden. De vloer wordt duurder indien het grote kolomafstanden betreft. Er wordt in dat geval namelijk van zwaardere kolommen en profielen gebruik gemaakt, dit zorgt ervoor dat de prijs stijgt. Een groot voordeel van een mezzaninevloer is dat het zichzelf terugverdient. Voor de meeste vloeren geldt een terugverdientijd van ongeveer 2 jaar of minder. Een ander pluspunt is dat ons systeem modulair is. Later uitbreiden is dus geen enkel probleem. U kunt de gewenste ruimte op deze wijze optimaal benutten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De mezzaninevloer die wij voor u maken is altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Maatwerk leveren voor iedere klant, dat is waar Mezzanine.nl om bekend staat. Heeft u nog vragen over onze mezzanine prijs? Neem gerust contact met ons op. Een andere optie is het aanvragen van een offerte. Wij stellen dan een persoonlijk voorstel op maat voor u op. U bent bij ons verzekerd van de beste service van begin tot eind.

Facebooklinkedinyoutube