Wilt u uw beschikbare vierkante meters verdubbelen, maar zonder verbouwing of verhuizing? Dat kan met een mezzanine floor. Deze etagevloer zorgt gemakkelijk en snel voor meer ruimte in uw kantoor, magazijn of werkplaats. Bovendien is de vloer uit te breiden en makkelijk demonteerbaar. Dit verandert de kracht van het systeem niet. Het is ook mogelijk de vloer her te gebruiken op een andere locatie. Wellicht kent u een mezzanine vloer onder andere benamingen zoals: tussenvloer, entresolvloer of verdiepingsvloer.

Voordelen mezzanine floor

Het flexibele systeem heeft een draagvermogen van 300 tot 3500 kilo per m2 en een overspanning tot wel 12 meter. We zetten graag een aantal voordelen van deze mezzanine floor voor u op een rijtje:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Ons systeem is leverbaar in diverse afmetingen en vormen. Zo wordt elke vloer precies naar wens geproduceerd en geplaatst. Al onze vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk dat afgegeven is door de TüV. Het plaatsen van een mezzanine floor zorgt voor meer ruimte zonder een dure verbouwing.

Verdubbel nu uw ruimte

Mezzanine.nl heeft al vele branches voorzien van een praktische mezzanine floor. Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring een specialist geworden op het gebied van mezzanine. Onze kwaliteit is maatwerk leveren voor iedere klant. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Wilt u meer weten over een mezzanine vloer? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Facebooklinkedinyoutube