Zoekt u een manier om meer ruimte te realiseren in uw magazijn, werkruimte of kantoor? Een mezzanine tussenverdieping is dé oplossing! Elk ruimteprobleem wordt opgelost dankzij deze praktische etagevloer. Het grote voordeel van een mezzaninevloer is dat er geen verhuizing of verbouwing nodig is om extra ruimte te creëren en u toch het maximale rendement uit uw bedrijfspand kunt halen. Voor elke ruimte bieden wij een oplossing.

Wat zijn de mogelijkheden met een mezzaninevloer?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk. Waarom kiezen voor een vloer van Mezzanine.nl?

  • Specifieke toepassingsmogelijkheden en eisen
  • Functionaliteit is naar wens aan te passen
  • Keuze uit diverse RAL-kleuren
  • Breed productgamma
  • Advies over alternatieve oplossingen aansluitend bij uw situatie en budget.

Wij bieden u altijd de best mogelijk optie en denken altijd met u mee om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Voor het ontwerpen tot aan het produceren en opbouwen van een mezzaninevloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Wist u dat een mezzaninevloer vele technische mogelijkheden biedt? Dankzij de systeemperforatie kunnen er leidingen worden aangebracht voor water, elektra en perslucht. Tevens heeft het systeem een draagvermogen van 3500 kilo per m2. Mezzanine.nl maakt elke vloer voorr u op maat. Wilt u ook zo’n mezzanine tussenvloer? Dat kan! Neem nu contact op met Mezzanine.nl en wij helpen u graag verder. U kunt er ook voor kiezen geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of onze brochure te downloaden.

Facebooklinkedinyoutube