Een mezzanine vloer is afgeleid van het Italiaans woord mezzano, wat midden betekent. Het is een zelfdragende constructie die vaak tussen twee etagevloeren geplaatst wordt, om meer ruimte te creëren. Een andere benaming voor mezzanine is systeemvloer of entresolvloer. Zit u om ruimte verlegen? Dan biedt een mezzanine uitkomst! Nu u bekend bent met de mezzanine betekenis vertellen wij u graag meer over onze mezzanine vloeren.

Welke mogelijkheden biedt een mezzanine vloer?

Investeren in een mezzanine etagevloer is een duurzame investering. De mezzaninevloer biedt, dankzij de unieke koudgewalste profielen, veel technische mogelijkheden. Leidingen voor water en elektra kunnen via de systeemperforatie worden aangebracht. Een mezzanine is licht, maar kan juist zelf een groot gewicht dragen. Het beschikt over een draagvermogen tot wel 3500 kilo per vierkante meter. Wij maken elke vloer volledig op maat voor elke klant. Op deze manier kunt u de ruimte in uw magazijn, werkplaats of kantoor optimaal benutten.

Waarom kiezen voor Mezzanine.nl?

Om tot de allerbeste oplossingen te komen, werken onze experts nauw samen in teamverband. Uw wensen staan bij ons dan ook altijd centraal. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die een mezzaninevloer te bieden heeft voor uw onderneming. Wij houden ons bij Mezzine.nl bezig met de volgende aspecten:

  • Het ontwerpen van mezzanine
  • Het produceren van mezzanine
  • Het opbouwen van mezzanine
  • Het schoonhouden mezzanine

Nu u de mezzanine betekenis weet en alle voordelen die de vloer met zich meebrengt, kiest u toch ook voor een mezzaninevloer in plaats van dure verbouwing of verhuizing? Bij Mezzanine.nl bent u daarom aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wilt weten over deze prachtige constructies. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Facebooklinkedinyoutube