Zoekt u nieuwe mogelijkheden om ruimte te creëren in uw magazijn, werkplaats, woning of kantoor? Kies dan voor een mezzanine van Mezzanine.nl. Een mezzanine is een constructie die het mogelijk maakt om inpandige ruimte te scheppen. Hierdoor haalt u op een flexibele manier extra ruimte uit uw gebouw. Met een mezzanine beschikt u over extra vierkante meters binnen uw bedrijf, zonder verbouwing of verhuizing. Dit maakt een mezzanine een duurzame investering, ook met het oog op de toekomst.

Over Mezzanine.nl

Mezzanine.nl is een fabrikant en verkoper van mezzanines, ook bekend als etagevloeren of tussenvloeren. Onze medewerkers hebben allen kennis over een specifiek gedeelte van het ontwerpen, produceren, opbouwen of schoonhouden van de mezzanine. Wij werken als team samen om u de beste oplossing voor uw ruimteprobleem te bieden. Wij combineren onze kennis om al uw vragen over mezzanines te beantwoorden. Onze professionele en kundige adviseurs gaan graag met u in gesprek over materialen, afmetingen, kleuren en meer.

Een mezzanine vloer

Een etagevloer van Mezzanine.nl in uw magazijn plaatsen is een gemakkelijk manier om extra ruimte in uw kantoor of showroom te creëren. Met een etagevloer in uw magazijn kunt u nóg meer voordelen benutten:

  • De mezzanine is op maat gemaakt en dus aanpasbaar aan uw ruimtes
  • Heeft een draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2
  • Biedt ruimte voor leidingen voor elektra en water
  • De mezzanine is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden
  • Met een mezzanine hoeft u niet te verbouwen of te verhuizen

Onze mezzanines zijn geschikt voor diverse branches en ruimten. Wij plaatsen de constructie waar u dat nodig acht. Wij ontwerpen en produceren op maat, maar u kunt de mezzanine ook zelfstandig aanpassen. Hiervoor bieden wij diverse technische en gebruiksvriendelijke accessoires.

Bij vragen over mezzanines

Bent u geïnteresseerd in alle mogelijkheden van mezzanines, maar heeft u een vraag over deze bijzondere constructie? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Stel uw vragen via contact. Wilt u direct uw eigen mezzanine bestellen? Neem contact met ons op en geef uw gewenste afmeting en kleur door. Vervolgens krijgt u een mezzanine vloer op maat.

Facebooklinkedinyoutube