Heeft u weleens nagedacht over de efficiëntie van het ruimtegebruik in uw magazijn, werkplaats of kantoor? Met een mezzanine vloer creëert u binnen een handomdraai extra inpandige ruimte. Zeer efficiënt, overzichtelijk en bovendien erg duurzaam! De ruimteoplossingen van Mezzanine.nl zijn geschikt voor ondernemingen in elke branche. Of u nu een verhoging van uw showroom wilt of extra ruimte voor uw medewerkers, mezzanine bouwen is altijd een goed idee!

De voordelen van mezzanine

De etagevloersystemen van Mezzanine.nl zijn allen uitgerust met een honingraat gatenpatroon. Hierdoor is leidingdoorvoer mogelijk, zonder dat u hoogte verliest. Bovendien wordt extra stevigheid verkregen door een speciale zetting van het koudgewalste profiel. De profielen kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat nog grotere overspanningen gecreëerd kunnen worden, namelijk tot wel 12 meter. Een mezzanine heeft een draagvermogen van 3500 kilo per m2, maar is zelf van zeer licht materiaal gemaakt. De profileerlijnen zijn automatisch instelbaar wat een zeer snelle levering mogelijk maakt. Dit maakt het bouwen van mezzanine voor elk doeleinde geschikt!

Mezzanine bouwen zonder verhuizing

Kiest u voor een etagevloersysteem als mezzanine, dan is een ingrijpende verhuizing of verbouwing niet nodig. Wij laten u namelijk graag zien hoeveel onbenutte ruimte u op dit moment tot uw beschikking hebt en welke mogelijkheden dit u biedt. U zult versteld staan van het verbluffende resultaat. Een mezzanine vloer kan soms zelfs leiden tot een verdubbeling van uw inpandige ruimte! Bovendien is mezzanine ook met het oog op de toekomst een geschikt vloersysteem. Een mezzanine vloer is namelijk gemakkelijk te demonteren en/of uit te breiden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan direct contact met ons op! De specialisten van Mezzanine.nl informeren u graag over het bouwen van een tussenvloer als mezzanine. Ook kunt u de gratis brochure downloaden en een vrijblijvende offerte aanvragen. Mezzanine.nl helpt u verder!

Facebooklinkedinyoutube