Mezzanine.nl adviseert u graag over de meest efficiënte magazijninrichting voor uw onderneming! Ruimteproblematiek is de specialisatie van onze experts. Voor elke branche bieden wij dan ook de juiste ruimtebesparende oplossing. Magazijninrichting met mezzanine is bijvoorbeeld een zeer duurzame en efficiënte oplossing. Laat u adviseren door onze experts!

De technische mogelijkheden van Mezzanine.nl

Mezzanine.nl is in staat om vrijwel altijd en overal maatwerk te leveren. Onze technische mogelijkheden dragen daar aan bij:

  • Specifieke toepassingsmogelijkheden en eisen
  • Functionaliteit is naar wens aan te passen
  • Keuze uit diverse RAL-kleuren
  • Breed productgamma
  • Advies over alternatieve oplossingen aansluitend bij uw situatie en budget

Waarom uw magazijn inrichten met mezzanine?

Wij helpen u graag met een efficiënte inrichting van uw magazijn. Daarom maken we mezzaninevloeren voor u op maat. Onze mezzaninevloeren hebben een draagvermogen tot 3500 kilo per m2 en een overspanning tot 12 meter. Dankzij de toepassing van honingraatgaten is er ruimte voor diverse leidingen zoals elektra en water, zonder dat hierdoor hoogte verloren gaat. Bovendien is een verhuizing of verbouwing niet nodig als u kiest voor mezzanine. Wel zijn onze etagevloersystemen gemakelijk te demonteren en/of uit te breiden. Mocht er dus een verhuizing of verbouwing op de langere termijn gepland staan, dan is dat geen probleem!

Contact

Download direct de gratis brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij staan u graag te woord! Voor advies over de meest efficiënte magazijninrichting moet u bij Mezzanine.nl zijn!

Facebooklinkedinyoutube