Heeft u behoefte aan advies over de meest efficiënte werkplaatsinrichting voor uw onderneming? Mezzanine.nl staat graag voor u klaar! Onze experts zijn gespecialiseerd in ruimteproblematiek. Voor elke branche bieden wij de juiste oplossing. Werkplaatsinrichting met bijvoorbeeld mezzanine is een zeer efficiënte en duurzame oplossing. Laat u informeren door onze specialisten!

Waarom uw werkplaats inrichten met mezzanine?

Een mezzanine vloersysteem brengt vele voordelen met zich mee:

  • Op maat gemaakt
  • Draagvermogen tot 3500 kilo per m2
  • Ruimte voor diverse leidingen zoals elektra en water;
  • Gemakkelijk te demonteren en/of uit te breiden en
  • Geen verbouwing of verhuizing nodig

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een mezzanine vloersysteem voor uw onderneming. Neem dus gerust contact met ons op!

Technische mogelijkheden

Een mezzanine vloersysteem heeft specifieke toepassingsmogelijkheden en eisen. De functionaliteit ervan kan dankzij completerende technische- en gebruiksaccessoires naar uw wens worden aangepast. U kunt kiezen uit verschillende RAL-kleuren en ook is het mogelijk om uw bedrijfsuitstraling in de accessoires terug te laten komen. Wij leveren niet alleen standaardprofielen, maar denken ook graag met u mee over alternatieve oplossingen die het beste bij uw situatie en budget passen. Dankzij ons brede productgamma kunnen wij vrijwel altijd en overal maatwerk leveren!

Meer informatie

Mezzanine.nl biedt u de mogelijkheid om een gratis brochure te downloaden of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen als u specifieke vragen heeft of meer informatie wilt over werkplaatsinrichting met behulp van mezzanine. Onze experts staan u graag te woord!

Facebooklinkedinyoutube