Mezzanine.nl biedt voor elk ruimteprobleem de juiste oplossing! Heeft u bijvoorbeeld plannen met uw onderneming waarvoor u extra ruimte nodig heeft, maar ziet u een ingrijpende verhuizing of verbouwing (nog) niet zitten? Onze experts weten raad. Met etagevloeren van mezzanine creëert u op een flexibele manier extra inpandige ruimte. Haal het maximale rendement uit uw bedrijfspand met de ruimtebesparende oplossingen van Mezzanine.nl!

De service van Mezzanine.nl

De experts van Mezzanine.nl werken nauw samen in teamverband om u de beste oplossingen te kunnen bieden. De wensen van onze opdrachtgevers staan bij ons altijd centraal. Onze adviseurs gaan daarom graag met u in gesprek over de mogelijkheden die een mezzanine etagevloer uw onderneming kan bieden! Bij Mezzanine.nl houden we ons bezig met de volgende aspecten:

  • Het ontwerpen van mezzanine
  • Het produceren van mezzanine
  • Het opbouwen van mezzanine
  • Het schoonhouden mezzanine

De mogelijkheden van mezzanine etagevloeren

Een etagevloer van mezzanine is een duurzame investering. Dankzij de unieke koudgewalste profielen biedt een mezzaninevloer vele technische mogelijkheden. Via de systeemperforatie (ook wel honingraatgat) kunnen leidingen worden aangebracht voor onder meer elektra, water en perslucht. Een etagevloer van mezzanine is zeer licht, maar kan wel een groot gewicht dragen. Het systeem heeft namelijk een draagvermogen tot wel 3500 kilo per m2! Mezzanine.nl maakt uw mezzanine etagevloeren bovendien geheel voor u op maat zodat u de maximale ruimte in uw kantoor, werkplaats, magazijn of woning kunt benutten.

Ja, ik wil mezzanine etagevloeren!

Bent u enthousiast over onze etagevloersystemen en wilt u meer informatie? Dat kan! Download direct de gratis brochure en vraag een vrijblijvende offerte aan. Daarnaast staan onze specialisten u graag te woord. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor het beste advies over mezzanine etagevloeren!

Facebooklinkedinyoutube